My new shoes, 3 for 2 <3 =)

♥Ja, idag har jeg vært på lunsj med Tina, venninna mi på Jessheim. Hun venter barn i Juli og hadde fått en så fin liten mage =) Vi spiste på Egon og skravla og kosa oss... ♥
Så gikk vi en tur rundt på senteret og titta, og jeg selvfølgelig fant litt av vært å kjøpe...
Fant den fine interiør butikken der, med navn Confetti, kunne gått helt bananas der..Men tok ikke helt av, men handla et par skilt, noe små pynt og en kjempe fin krone og ha blomst eller lys inne..(Bilde kommer senere)
Det ene skiltet står det : Love me - Love my dog  =) Syns det passa her!!

Så bar det videre til Triaden, var nattåpent der idag og endel tilbud, blant annet 3 for 2 her og der, jeg benyttet meg av det på Bik Bok og på DNA =)

Wee, har fått meg de fineste skoene til vår/sommer ♥Sa ifjor at jeg nok aldri kom til å kjøpe meg gladiator sandaler, men jaggu har jeg gått til anskaffelse av et par i år..=) hihi..Og et par svarte med sølv og platå med kork..syns de var veldig kule =)Og et par hvite med gull og ja =P Fine??
Gleder meg skikkeli til å kunne begynne å bruke de!!Her er alle 3.. 3 for 2 er ganske bra ♥ veldig fornøyd med handelen..1 av hver farge og!!

Natti natt ♥

4 kommentarer

bannanigirl

26.mar.2010 kl.01:53

Sinnsykt fine sko!! Liker bloggen din :-)

Anneline

26.mar.2010 kl.02:07

bannanigirl: Tusen takk =) Fornøyd med dagens fangst selv..hehe..

Ida

26.mar.2010 kl.09:36

Det var fine kjøp =) Da har du sko i allefall! Og blei visst gladiator sandaler på den som ALDRI skulle ha det, men ikke på meg som skulle kjøpe det i fjor gitt ;)

Anneline

26.mar.2010 kl.11:58

Ida: hihi...ja, nå har jeg sko for sommeren =) til og med gladiator sandaler..hihi =)

Skriv en ny kommentar

Anneline

Anneline

24, Oslo

Jeg er 24 år, bor med samboer på Løvenstad(Strømmen), har 2 søte hunder og jobber som frisør på strømmen storsenter =)

Kategorier

Arkiv

hits